Joc blackjack profitabil 2023

  1. Cazinou Web Aparate De Slot Gratuit: Nu este o surpriză faptul că Multihand Blackjack este oferit, deoarece aceasta este forma de 21 care oferă cea mai mare expunere la marginea casei.
  2. Joaca La Cazinourile Din România Online Sau Fizice - După ce ați selectat un VPN, următorul pas este să găsiți cele mai bune cazinouri care permit VPN, înregistrați-vă și depuneți fondurile.
  3. Nouă Selecție De Jocuri De Cazinou Fără Depozit Disponibile Online: Unul dintre cele mai tari lucruri despre PariMatch este licența sa de anvergură, mai multe valute și opțiuni de limbă pe lângă depunerile de criptocurrency, retragerile și jocurile chiar.

Jocuri populare cazinou fără depozit cu bani virtuali 2023

Cazinou Web Fără Depozit Cu Spins Gratuite
Fără îndoială, o opinie informată despre Dream Vegas ca concluzionează că acesta este un site de cazino Canadian de top.
Gratis Cele Mai Bune Păcănele Electronice Online 2023
Suntem un portal complet de informații care oferă tot ce doriți să știți despre jocurile de noroc online, inclusiv informații legale, joc gratuit, care sunt cele mai bune jocuri, precum și ghiduri pentru a juca la fel și multe altele.
Nici măcar nu trebuie să apăsați un buton în timp ce jucați jocurile lor de sloturi, trebuie doar să setați funcția De redare automată și să aveți software-ul auto spin pentru dvs.

Română ruletă spins gratuite

Aparate De Slot Câștigătoare Disponibile Gratuit În Cazinouri Online
Cazinourile nu trebuie să recurgă la astfel de tactici pentru a câștiga.
Jocuri Populare De Cazinou Cel Mai Bun 2023
Există multe firme de software de conducere care fac jocuri progresive Jackpot pokie, cu Microgaming având reputația pentru cele mai mari jackpot-uri datorită Mega Moolah.
Combinatii Dublaje Aparate Casino

Balada unui creier mic

O adaptare a unui text, scris prin 2006, cred că a fost prima dată când… nu mai contează!

Da, știu… N-am mai scris de mult…

Și ce?

Nu scriu la normă, scriu numai atunci când ceva mă roade, ceva îmi macină interiorul sau pur și simplu, nu mă lasă să dorm…

Ar fi atât de multe de spus și parcă nu îmi ajung literele de pe tastatură. Atât de multe s-au întâmplat în ultima vreme… Multe s-au schimbat, oamenii s-au schimbat… S-au schimbat în oameni… Oare?

Oameni răi, sau buni…? Oameni care te înțeleg și oameni care te resping… Te resping pentru ceea ce ești, sau pentru ceea ce nu ești? Sau, poate te resping pentru ceea ce nu sunt ei…

Dar, știți ceva? Hai să nu mai vorbim despre oameni, pentru că oamenii fac oamenii să fie răi, și am putea să continuăm la nesfârșit…

Si, unde voiam să ajung, de fapt? Nici nu mai știu…

Sunt atâtea drumuri pe care aș putea să o apuc… Cel mai drept dintre ele, nu este pavat, e plin de praf și mărăcini, scaieți, uscături, asemenea unei societăți corupte, ca cea în care trăim.

Să-mi fac oare loc printre mărăcini? Sau, să aleg unul din celelalte drumuri? Poate cel pavat cu marmură… Sau poate pe cel pavat cu piatră… Oare are rost să-mi îndrept privirea spre cel pavat cu aur și pietre prețioase, căci nu mă simt demn de el?

Dar, stai puțin!

Unde duce acel drum? La pierzanie? Sau la nemurire?
Nu știu, și nici nu vreau să știu!

Desigur, aș putea să aștept un alt drumeț, care, asemeni mie, hoinărește prin țara nimănui, căutând NIMICUL. Aș putea să mă prefac atotștiutor, și să-l îndrum spre poteca ferecată cu aur, ca apoi, să-i aștept finalul, sau renașterea.

RUȘINE!

Încet-încet, îmi fac loc printe mărăcini, în fond, am trăit toată viața printre ei. Îmi îndrept privirea înainte, și plec…

În căutarea NIMICULUI.

Dar, știți ce e ciudat?

Câteodată, NIMICUL este TOTUL…

Cerul se întunecă pentru câteva clipe, negura pune stăpânire peste ținutul nimănui, pesemne că alegerea drumului nu a fost cea potrivită…

Dar, stai!

Totul se risipește, negura dispare, străpunsă de lumina palidă a lunii… S-a facut deja noapte? Exista noapte în ținutul nimănui? Dar ce fel de noapte e asta?

Noaptea nimănui, îmi răspund în gând. Suntem în ținutul nimănui…

După 2 clipe de neatenție, am pierdut noaptea… Se face iărăși zi…

Păsările revin pe cerul meu, gata să aspire la altitudini înalte, ideale în trăiri.

Îmi stropesc fața și pornesc din nou la drum, rănile se adâncesc, mărăcinii se îndesesc, orizontul e departe, sfârșitul e aproape.

Scurte secvențe noapte/zi mi se derulează în fața ochilor și simt că sunt tot mai aproape.

E iarăși noapte, e liniște în ținutul nimănui. Pentru o clipă, m-am oprit…

E liniște…

Din când în când, aud doar stropii de sânge storși din rănile interioare, se lovesc cu putere de colbul presărat pe cărare. Pentru o clipă, capteaza atenția oricui și apoi se adâncesc în colb pentru eternitate.

A trecut o clipă, o clipă de veșnicie. Destinul îmi zâmbește, rănile se adâncesc…

Nu-i nimic, sunt puternic!

REZIST!

Mintea îmi joacă feste, cineva se joacă cu mine… Îi fac jocul și pornesc din nou la drum.

Munții Adevărului se înalță din gloata năucită de guvernatorul minciunilor. O rup la fugă, să ajung primul. Poate odată cu munții, mă voi înălța și eu…

Spre nemurire…

De mult nu am mai fost nemuritor!

Muntele meu, e cel mai leneș, asemeni mie… Se înalță, se întalță, și poposește două sau trei veșnicii, apoi își continuă molcom drumul, spre infinit…

În sfârșit am ajuns! Am ajuns acolo unde nu mă poate atinge nimeni, nici măcar guvernatorul minciunilor…

Am atins NIMICUL!

Însă nu pot deschide ochii, căci aș orbi…

Pentru o clipă, îmi arunc privirea, și cad…

…în PĂCAT!

Scrie un comentariu